“ Rentoutuminen tapahtuu,kun   lakkaat murehtimasta menneitä   ja huolehtimasta tulevaa “ “ Rentoutuminen tapahtuu,kun   lakkaat murehtimasta menneitä   ja huolehtimasta tulevaa “ Markku Perälä Rentoutushierontaterapeutti Kalevalainen jäsenkorjaaja  Kannustan aina valitsemaan kokohoidon, koska usein oireen hoitaminen osahoidolla antaa vain hetken helpotuksen. Valitaan sinulle sopiva ja paras hoito-ohjelma. Tervetuloa hoitoon!
Tervetuloa kotisivuilleni Tässä esittely.. Ensimmäiset hoidot (japanilainen jäsenkorjaus ja vyöhyketerapia) tein japanilaisen kamppailulajimestarini opastuksella 1989. Noihin aikoihin kiinnostuin paljon ihmisen hoitamisesta ja kävin esimerkiksi useilla shiatsu-kursseilla. Valmistuin liikunta-alan hierontaterapeutiksi Helsingin hieronta-akatemiassa 1995. Shindo- hoitaja/kouluttajaksi 2002 ja  Creact-rentoutushoitajaksi 2011. Täydennyskoulutuksia kuten hengitystä avaava hieronta (H.A.A.-hieronta), Intialainen päähieronta ja kuumakivihieronta kävin vuosina 2012-2016. Kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi valmistuin 2021. Hoitoihini tuo syvyyttä yli 35 vuoden kamppailulajitausta, joka on lisännyt kehotuntemusta ja toisen kohtaamista merkittävästi.
Hinnasto, lahjakortit ja yhteystiedot Kalevalainen jäsenkorjaus Creact-rentoutushoito Intialainen päähieronta ja H.A.A.-hieronta AJANVARAUS