INTIALAISESTA PÄÄHIERONNASTA Hieronta on Intiassa erottamaton osa perhe-elämää, lapsia hierotaan paljon ja heidät opetetaan hieromaan muita perheenjäseniään jo varhain. Päähierontaa on tehty Intiassa jo yli 1000 vuotta. Alun perin hiusten hoidon lisäksi tehtiin päänahan hierontaa ja myöhemmin nyky-aikaisen Intialaisen päähieronnan perustaja Narendra Mehta lisäsi siihen kasvojen, niskan, hartioiden, olkavarsien ja energiantasausjärjestelmän hoitamisen, koska näihin alueisiin liittyi paljon stressiä ja jännitystä. Lisäksi koko kehon energiat voisi tällöin tasapainottaa. Hoito on ihanan rentouttava, turvallinen ja erittäin tehokas, ilman tarvetta riisua tai käyttää öljyjä. Se tarjoaa helpotusta kipuihin ja särkyihin, stressi-oireisiin, unettomuuteen, edistää hiusten kasvua, rauhoittaa, luo mukavuutta ja tasapainottaa energian virtausta, joka antaa syvää rauhaa. Hoitomuoto sopii lähes kaikille ja siihen voi yhdistää helposti tekniikoita mm. klassisesta hieronnasta, shiatsusta ja akupunktiosta.
Intialainen päähieronta sopii hyvin esim. päätetyön tekijöille
AJANVARAUS
Intialainen päähieronta antaa syvää rauhaa
H.A.A.-HIERONTA on perinteiseen hierontaan pohjautuva menetelmä, jossa käytettään erilaisia hierontaotteita sekä venytyksiä. Hieronnan avulla pyritään saamaan rintakehä elastiseksi, jotta hengittäminen olisi helpompaa. Huom! Tätä hoitoa teen ainoastaan rentoutushoidon yhteydessä.
H.A.A.-hieronta antaa helpotusta hengittämiseen
AJANVARAUS
INTIALAINEN PÄÄHIERONTA ANTAA SYVÄÄ RAUHAA Hieronta on Intiassa erottamaton osa perhe-elämää, lapsia hierotaan paljon ja heidät opetetaan hieromaan muita perheenjäseniään jo varhain. Päähierontaa on tehty Intiassa jo yli 1000 vuotta. Alun perin hiusten hoidon lisäksi tehtiin päänahan hierontaa ja myöhemmin nyky-aikaisen Intialaisen päähieronnan perustaja Narendra Mehta lisäsi siihen kasvojen, niskan, hartioiden, olkavarsien ja energiantasausjärjestelmän hoitamisen, koska näihin alueisiin liittyi paljon stressiä ja jännitystä. Lisäksi koko kehon energiat voisi tällöin tasapainottaa. Hoito on ihanan rentouttava, turvallinen ja erittäin tehokas, ilman tarvetta riisua tai käyttää öljyjä. Se tarjoaa helpotusta kipuihin ja särkyihin, stressi- oireisiin, unettomuuteen, edistää hiusten kasvua, rauhoittaa, luo mukavuutta ja tasapainottaa energian virtausta, joka antaa syvää rauhaa. Hoitomuoto sopii lähes kaikille ja siihen voi yhdistää helposti tekniikoita esim. klassisesta hieronnasta, shiatsusta ja akupunktiosta.
Intialainen päähieronta sopii hyvin esim. päätetyön tekijöille
H.A.A.-HIERONTA on perinteiseen hierontaan pohjautuva menetelmä, jossa käytettään erilaisia hierontaotteita sekä venytyksiä. Hieronnan avulla pyritään saamaan rintakehä elastiseksi, jotta hengittäminen olisi helpompaa. Tätä hoitoa teen ainoastaan rentoutushoidon yhteydessä.
H.A.A.-hieronta antaa helpotusta hengittämiseen