INTIALAINEN PÄÄHIERONTA poistaa stressiä ja antaa syvää rauhaa. Sopii erinomaisesti esim päätetyötä tekevälle.
CREACT-RENTOUTUSHOITO mobilisoi tehokkasti niveliä ja lihaksia sekä poistaa kipuja ja särkyjä. Lisäksi se on syvästi rentouttava, energisoiva ja stressiä tehokkaasti poistava hieronta. Hoidossa jännittyneisyyttä poistetaan kehosta huomioimalla kipualueet. Rentoutuminen perustuu kehon ja mielen tasapainon saavuttamiseen kosketuksella ja hoito-otteilla. Hoito-otteet ja tekniikat ovat lihaksia venyttäviä, niveliä mobilisoivia, jännityksiä lempeästi purkavia ja ne tehdään vaatteen päältä. Hoito-otteiden voimakkuus ja rytmi toteutetaan yksilön tarpeiden mukaisesti, ja ne voivat tukea palautumista ja rauhoittumista tai virkistää. Rentoutushoito voi olla alku uudelle terveelle elämäntavalle. Kun sinä voit hyvin, myös kaikki ympärilläsi voivat paremmin. Rentoutushoidon tarkoitus on tarjota kiireetön hetki. Hoito katkaisee stressikierrettä ja riittävästi toistettuna kumoaa sen ja tilalle tulee syvä rentoutumisen tila.
KALEVALAINEN JÄSENKORJAUS perustuu koko tukirakenteen kineettisten ketjujen tasapainottamiseen mobilisaatiokäsittelyn avulla. Kalevalaisessa jäsenkorjaushoidossa tasapainotetaan mobilisaatiokäsittelyn avulla hoitoa tarvitsevan koko tukirakenne aina jalkapohjista päälakeen saakka. Perinteen tuoman kokemuksen kautta voidaan sidekudosten kireyksistä, lihastasapainoista, kudospainemuutoksista sekä hermoheijasteista lukea ongelmien aiheuttajat, jolloin ei päädytä hoitamaan pelkästään kipukohtaa, vaan myös itse ongelman aiheuttajaa hoidetaan. Em. tutkimuksin on osoitettu, että kalevalainen jäsenkorjaushoito parantaa vaivoja vaikuttaen kipuun ja sen aiheuttamaan haittaan, toimintakykyyn sekä elämän laatuun.
PERINTEINEN HIERONTA JA SEN ERILAISIA MUUNNELMIA
Hierontamenetelmiä on monia, mutta niiden päämäärä on aina sama.. Rentoutuminen. Voit valita hieronnan tarpeesi mukaan. Esim jos olet perheen äiti, niin saat helpotusta väsyneisiin ja kivuliaihin lihaksiin pehmeämmästä perintisestä hieronnasta. Jos taas urheilet ja jokin vamma estää harjoittelun, niin saat nopeamman avun urheiluhieronnasta. Toki voit valita myös yhdistelmän molemmista.
H.A.A.-HIERONTA on perinteiseen hierontaan pohjautuva menetelmä, jossa käytettään erilaisia hierontaotteita sekä venytyksiä. Hieronnan avulla pyritään saamaan rintakehä elastiseksi, jotta hengittäminen olisi helpompaa.