RENTOUTUSHOITO on ylellinen ja turvallinen, juuri sinun tarpeisiisi räätälöity hoito, halusitpa mukavan kiireettömän hetken tai helpotusta vaikkapa niskasärkyyn tai puutuneisiin käsiin. Hoito on monipuolinen yhdistelmä erilaisia hoitotekniikoita ja siksi se on tehokas keino ennalta ehkäisemään ja poistamaan monia vaivoja.
RENTOUTUSHOIDOLLA RENTOUTUNUT MIELI JA KEHO Rentoutushoito on hoito, jossa koko keho ja myös mieli rentoutetaan. Monipuoliset hoito-otteet vähentävät tehokkaasti lihasten jännitystä juuri sieltä mistä sinä haluat. Toisin sanoen, hoidon alussa ja myös sen aikana huomioidaan esim. kipu- alueet, joihin sitten keskitytään erityisesti, unohtamatta kuitenkaan kokonaisuutta. Näin rentoutushoito mukautuu vaihtelevaksi hoitokokonaisuudeksi. Yksi rentoutushoito voi olla alku uudelle terveelle elämäntavalle. Kun sinä voit hyvin, myös kaikki ympärilläsi voivat hyvin. Kuulostaa yksinkertaiselta? Sitä se onkin! Rentoutuminen nimittäin on maailman yksinkertaisin asia. Lapsena se oli helppoa. Kun väsytti, sen kun rupesi nukkumaan, kun oli nälkä, niin pyysi ruokaa ja niin edelleen. Aikuisena työ, velvollisuudet, yhteiskunnan normit ja monet muut asiat estävät tehokkaasti ”lapsen mielen” meissä, eikä rentoutuminen olekaan enää niin helppoa. Lapsen mieli meissä ei ole kadonnut minnekään, se on vain unohtunut. Rentoutushoidon yksi tarkoitus on tarjota pieni kiireetön hetki. Tällainen kiireetön hetki katkaisee tehokkaasti stressikierteen ja riittävästi toistettuna kumoaa sen ja tilalle tulee syvä rentoutumisen tila, tila josta löydämme kadonneen lapsen mielemme. Tässä tilassa stressin vastustuskyky kasvaa merkittävästi, eivätkä suuretkaan huolet juuri vaikuta meihin.
VOIT VALITA HOIDON PITUUDEN TARPEESI MUKAAN: * 30 minuutin rentoutushoito, joka  vastaa tavallista puolihoitoa. * 45 minuutin rentoutushoito, joka  vastaa tavallista puolihoitoa. * 60 minuutin rentoutushoito on  kokohoito kokonaisvaltaiseen  rentoutumiseen. * 90 minuutin rentoutushoito on  luxus-hoito syvään rentoutumiseen.  Lisäksi kehoa ja mieltä vaivaavat  ongelma-alueet saavat erityistä  huomiota. Hoidossa ollaan mukavasti futon- patjalla ja hoito tehdään hoitoliinaa apuna käyttäen eli painanta tapahtuu kankaan läpi. “ Rentoutushoidolla rentoutunut mieli ja keho “
Rentoutushoidot